المكونات
كيلو بطاطس مقطعة صوابع او مكعبات حسب الرغبة
بصلة مفرومة صغيرة
كسبرة خضراءمقطعة قطع صغيرة
نصف ليمونة
ملح وفلفل
قطعة فحم للتدخين
الطريقة
نحضر الخلطة اولا
نضيف البصل مع الكسبرة مع الملح والفلفل وعصير الليمون
ثم نقلى البطاطس ونضعها وهى ساخنة على الخلطة ونقوم بتقليبها ونغطيها
لمدة خمس دقائق
ثم نضع الفحمة الموقدة فى غطاء صغير على البطاطس
ونضع عليها نقطة زيت
ونغطيها لمدة دقبقة
ثم ننزع الفحم وتقدم وهى ساخنة
وبالهناء و الشفاءءءءءءءءءءءءءءءءءء